Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Aaltoja!-lehti jaetaan joka kotiin keskiviikkona 10.8.2016


Aaltoja! -kulttuurilehti jaetaan joka kotiin keskiviikkona 10.8.2016

Aaltoja! kerää yksiin kansiin jyväskyläläisen kulttuuriannin syksyltä 2016. Lehdestä löytyy muun muassa Jyväskylä Sinfonian, Jyväskylän kaupunginteatterin, museoiden, liikunnan, kirjaston, Valon kaupungin, kansalaisopiston, nuorisopalveluiden ja Lasten Lystin tapahtumatarjontaa. Lehti palvelee sekä alueen asukkaita että Jyväskylään tulevia matkailijoita.

Aaltoja! jaetaan koteihin keskiviikkona 10.8. Jyväskylän, Muuramen, Laukaan, Äänekosken, Suolahden, Jämsän ja Jämsänkosken taajama-alueilla. Jakelu kattaa Keski-Suomessa lähes 100 000 taloutta. Lisäksi lehteä on saatavilla Jyväskylän hotelleissa, matkakeskuksessa, Kaupunginteatterilla, museoissa, Keski-Suomen kirjastoissa ja valtakunnallisesti lippupisteissä ja kaupunkien matkailutoimistoissa.

Aaltoja! lehden voit lukea myös Jyväskylän kaupungin verkkosivuilta: http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/aaltoja. Tutustu lehteen ja anna siitä palautetta: palaute.aaltoja@jkl.fi.

Nyt ilmestyvä lehti on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Aaltoja! -lehden 17. numero. Seuraava Aaltoja! ilmestyy tammikuussa 2017.

Lisätietoja
Antti Laukkarinen, päätoimittaja, p. 014 266 4011
Sirkka Helke, tiedottaja, p. 014 266 4174

9.8.2016Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje