Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut mukana Seppälän liikuntasuunnistuksessa

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut mukana Seppälän liikuntasuunnistuksessa

Jyväskylän Seppälässä järjestetään lauantaina 13.8. kello 10.00–15.00 maksuton liikuntasuunnistus-tapahtuma. Liikuntasuunnistuksen järjestävät paikalliset jyväskyläläiset liikunnan alan toimijat, ja myös Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut on mukana tapahtuman järjestämisessä oman toimintapisteensä myötä. Liikuntapalvelujen toimintapiste sijaitsee Harjun Woiman tiloissa osoitteessa Kan-gasvuorentie 32, ja pisteellä järjestetään kehonkoostumusmittausta kello 10.00–12.00.

Liikuntapalvelujen lisäksi tapahtumaa ovat järjestämässä Jaguars Spirit Athletes -cheerleadingseura, Harjun Woima, PASILA - Jyväskylän Sirkuskoulu & Parkour Akatemia, Cooma Dance Academy -tanssikoulu, Boulderpaja-kiipeilykeskus sekä kuntokeskus Kuntomaailma. Tapahtumaa tukee Suur-Jyväskylän Lehti. Liikuntasuunnistuksen eri toimintapisteet sijaitsevat Ahjokadun, Vasarakadun, Kangasvuorentien ja Pääskyntien alueella. Tapahtuma työllistää vajaat 100 liikunnan ammattilaista ja ohjaajaa. Toimintapisteille osallistuminen on maksutonta, ja niille osallistuminen on mahdollista kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Päivän lajikirjo sisältää cheerleadingia, akrobatiaa, temppurataa, sirkusta, parkouria, kiipeilyä, tanssia ja muita kuntoilumuotoja.

Liikuntasuunnistuksessa toimintapisteiltä eli rasteilta kerätään leimoja ensimmäiseksi valitsemaltasi toimintapisteeltä saatavaan suunnistuspassiin. Suunnistuksen voi siis aloittaa miltä rastilta tahansa. Tapahtuman tarkat aikataulut löytyvät liikuntasuunnistuksen Facebook-sivuilta osoitteesta www.facebook.com/events/1740417256237678/.

Lisätiedot:

Liikuntasuunnittelija Henri Nyholm p. 014 266 4308, henri.nyholm[at]jkl.fi
Toiminnanohjaaja Antti Teppo, Harjun Woima, p 040 315 4058, teppo.antti[at]gmail.com

9.8.2016Henri Nyholm

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje