Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Nuorten äitien perjantaitapaamiset jatkuvat Veturitalleilla 12.8. alkaen

Nuorten äitien perjantaitapaamiset jatkuvat Veturitalleilla 12.8. alkaen

Nuorten äitien viikoittaiset perjantaitapaamiset jatkuvat Jyväskylän Veturitalleilla 12.8.2016 alkaen klo 10-12, osoitteessa Veturitallinkatu 6. Tapaamiset ovat avoimia kohtaamispaikkoja nuorille äideille tai äidiksi tuleville.

Paikalle voi tulla lasten kanssa tapaamaan muita nuoria äitejä ja juttelemaan kahvittelun merkeissä. Tapaamiskerroilla järjestetään myös muuta ohjelmaa osallistujien toiveiden mukaisesti. Syksyn tapaamisten teemoiksi on sovittu muun muassa ravitsemus, lapsen kehitys ja uhmaikä, parisuhde, lasten harrastetoiminta, äitien hemmottelu ja kädentaidot. Myös isät ovat tervetulleita mukaan tapaamisiin kaksi kertaa kauden aikana. Näistä tiedotetaan erikseen. Toiminta on maksutonta.

Nuorten äitien ryhmä ja tapahtumat ilmoitetaan Facebookissa Nuoret äidit Jyväskylä –sivulla: https://www.facebook.com/groups/nuoretaiditjyvaskyla. Perjantaitapaamiset järjestetään yhteistyössä Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ja Jyvälän Setlementti ry:n Nuoret Perheet –hankkeen kanssa.

Lisätietoja:
koordinaattori – osallisuuskasvatus Eeva Mäntylä, Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
p. 014 266 4230
äitityö ja koordinointi Emilia Sippala, Jyvälän Setlementti ry, Nuoret perheet -hanke
p. 040 1702 850

8.8.2016Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje