Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Kehä Vihreän teemakävely keskiviikkona 10.8. suuntautuu Tourujoelle

Jyväskylän Kehä Vihreän teemakävely keskiviikkona 10.8. suuntautuu Tourujoelle

Jyväskylän kaupunki järjestää kesän kuluessa teemakävelyjä Kehä Vihreällä. Viides kävelykierros järjestetään keskiviikkona 10.8.2016 kello 18 alkaen. Kävely suuntautuu Tourujoelle, ja sen aikana tutustutaan niin luontopolkuun, Tourujoen kunnostussuunnitelmiin kuin muuhun alueen suunnittelutilanteeseen.

Kävelyä opastaa kaavoitusbiologi Anne Laita. Kävelylle on vapaa pääsy, ja tapaamispaikka on Koskenharjun kentän luona Tourujoen rannassa Taulupolun ja Lahkomyllynpolun risteyksessä. Kävely päättyy Lutakon Teeleidiin.

Kesän viimeinen teemakävely järjestetään keskiviikkona 31.8., ja silloin kävellään Seminaarinmäellä arkkitehtuuritunnelmissa.

Kehä Vihreä on Jyväskylän keskuspuisto eli kaupungin keskustaa kiertävä viheraluekokonaisuus. Teemakävelyillä tutustutaan alueeseen eri teemojen kautta, ja samalla kerrotaan, mistä Kehä Vihreän kehittämisessä on kysymys. Ideoitakin toivon mukaan kertyy suunnittelijoiden eväiksi.


Lisätietoja:
- maisema-arkkitehti Mervi Vallinkoski, puh. 014 266 5060, mervi.vallinkoski[at]jkl.fi
- http://www.jyvaskyla.fi/kaavoitus/kehavihrea

8.8.2016Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje