Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kansalaisopiston kurssiesite jaetaan kotitalouksiin 12.–13. elokuuta Luhangassa, Uuraisilla, Jyväskylässä ja Muuramessa

Jyväskylän kansalaisopiston kurssiesite jaetaan kotitalouksiin 12.–13. elokuuta Luhangassa, Uuraisilla, Jyväskylässä ja Muuramessa

Jyväskylän kansalaisopiston lukuvuoden 2016–2017 kurssiesite jaetaan koteihin Luhangassa, Uuraisilla, Korpilahdella sekä Jyväskylän haja-asutusalueilla perjantaina 12. elokuuta ja Jyväskylän keskusta-alueella, Muuramessa, Kuohulla sekä Vesangassa lauantaina 13. elokuuta. Esitteitä on saatavilla myös kansalaisopiston neuvonnassa, Jyväskylän kaupunginkirjaston toimipisteissä sekä Jyväskylän yhteispalvelupisteissä. Kansalaisopisto tarjoaa taas laajan valikoiman mm. historiaa, käsitöitä, kieliä, liikuntaa ja taidetta käsitteleviä kursseja. Toimintaa on niin isoille kuin pienillekin.

Kurssi-ilmoittautuminen alkaa 22.8. – kertaa ilmoittautumisohjeet etukäteen

Kursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 22. elokuuta klo 16 aineryhmittäin. Kaikkien kansalaisopiston kurssien ilmoittautuminen ei siis ala samana päivänä.

Opintoneuvontaa saa hyvissä ajoin ennen ilmoittautumista eri aineryhmien opetuksen suunnittelusta vastaavilta opettajilta. Kurssien sisältöön, maksuihin, peruutusehtoihin ja mahdollisiin muutoksiin kannattaa perehtyä tarkasti jo ennen h-hetkeä. Huolellinen valmistautuminen nopeuttaa ilmoittautumista. Suosituimmat kurssit täyttyvät nopeasti, joten kannattaa toimia ripeästi.

Suurin osa opiskelupaikoista varataan internetin kautta, osoitteessa www.opistopalvelut.fi/jyvaskyla. Ilmoittautua voi myös soittamalla kansalaisopiston neuvontaan, p. 014 266 0107 tai asioimalla neuvonnassa, osoitteessa Vapaudenkatu 39–41, Jyväskylä. Neuvonta on avoinna lukukausien aikana ma–to 10–18, pe 10–14.

Kansalaisopistosta Kipinä-etu toimeentuloasiakkaille

Jyväskylän kansalaisopisto tarjoaa tänäkin syksynä Kipinä-etua toimeentuloasiakkaille. Kyse on maksuttomista opiskelupaikoista kursseilla, jotka eivät ole täyttyneet määräaikaan mennessä. Samalla kun suosituimmille kursseille jää sata ilmoittautujaa varasijoille, jäävät jotkut kurssit vajaiksi ja ne joudutaan sen vuoksi peruuttamaan. Vapaita kurssi-paikkoja voi tiedustella kansalaisopiston neuvonnasta aikaisintaan kurssin alkamispäivänä, ja ilmoittautua voi ainoastaan neuvonnassa.

Syyslukukauden opetus alkaa maanantaina 5. syyskuuta.

Lisätietoja:

rehtori Sini Louhivuori, Jyväskylän kansalaisopisto, p. 014 266 4087, etunimi.sukunimi@jkl.fi

http://www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto


8.8.2016Tuija Tiitinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje