Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Maailman parasta MM-rallia ajetaan jatkossakin Suomessa

Maailman parasta MM-rallia ajetaan jatkossakin Suomessa

Tatu Lehmuskallio ja Oliver Ciesla. Kuva: AKK Sports Oy / Juuli AschanNeste Rallin järjestäjä AKK Sports Oy ja rallin MM-sarjan promoottori, WRC Promoter GmbH, ovat kirjoittaneet jatkosopimuksen, jonka mukaan Suomen MM-ralli säilyy osana FIA:n rallin MM-sarjaa.

Suomen asema rallin henkisenä kotina ja Neste Rallin maine yhtenä maailman vaikuttavimmista tapahtumista supernopeine sorateineen sekä huikeine hyppyineen olivat kummankin osapuolen mielestä olennaisia tekijöitä siinä, että kilpailu säilyy osana rallin MM-sarjan kalenteria. Toistaiseksi vähintään 2 vuoden sopimus kattaa kaudet 2017-18.

”Hienoa että saimme jatkosopimuksen aikaan ja pääsemme yhdessä tarjoamaan upeita kokemuksia sekä suomalaisille että kansainvälisille rallifaneille”, iloitsee AKK Sportsin toimitusjohtaja Tatu Lehmuskallio.

Rallin MM-sarjan promoottorin näkemyksen mukaan Neste Rallin esimerkillinen asema muiden sarjan osakilpailujärjestäjien joukossa vahvistaa entisestään tahojen välistä kumppanuutta, ja antaa vankan pohjan kehittää yhdessä entistä mielekkäämpiä kokemuksia rallifaneille ympäri maailman.

“Suomi on ollut osa rallin MM-sarjaa jo sen alusta saakka, aina vuodesta 1973, ja kilpailun huikea vauhti sekä dramaattiset vuoristoratamaiset tiet antavat sille maineen yhtenä sarjan klassikko-osakilpailuista”, kuvailee rallin MM-sarjan toimitusjohtaja Oliver Ciesla.

“Suomen MM-ralli on kuitenkin muutakin kuin pelkkiä erikoiskokeita: AKK Sports rakentaa innovatiivisia kokoperheen fanikokemuksia sille runsaslukuiselle yleisölle, joka tänäkin viikonloppuna täällä Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksessa ja huoltoparkissa vierailee. Tämä alleviivaa sitä hämmästyttävää panostusta mitä tapahtuman rakentamiseen on laitettu ja odotammekin AKK Sportsin kanssa yhteistyömme viemistä yhä edemmäs”, Ciesla kuvailee.

Lisätiedot:
Tatu Lehmuskallio, toimitusjohtaja, AKK Sports Oy
tatu.lehmuskallio[at]autourheilu.fi, 040 0414860

Kuva: AKK Sports Oy / Juuli Aschan

1.8.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje