Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän pääkirjaston Muksujen kirjapyörä polkaistaan Mäki-Matin perhepuistoon pe 22.7.

Jyväskylän pääkirjaston Muksujen kirjapyörä polkaistaan Mäki-Matin perhepuistoon pe 22.7.

Pääkirjaston lastenosaston Hanna-Leena ja Maija polkaisevat Muksujen kirjapyörän Mäki-Matin perhepuistoon perjantaina 22.7. Kirjapyörä saapuu paikalle noin klo 10 ja lähtee pois klo 13.
Kyytiin on lastattu kivaa lukemista erityisesti muksuille eikä aikuisiakaan ole tyystin unohdettu. Otathan siis kirjastokorttisi mukaan, kun lähdet perjantaina viettämään ihanaa kesäpäivää puistoon. Jos ei huvita koko ajan leikkiä, voi välillä istahtaa alas lukemaan hyviä kirjoja.

Muksujen kirjapyörällä on säävaraus eli jos taivaalta tulee aamulla vettä, pyörä pysyy visusti pääkirjaston uumenissa. Jos sää muuttuu sateiseksi kirjapyörän ollessa perhepuistossa, karauttaa pyörä takaisin pääkirjastolle jo ennen klo 13:a.

Lisätietoja:
Hanna-Leena Majuri-Jantunen, erikoiskirjastonhoitaja, Jyväskylän pääkirjasto, p. 014 266 4114, hanna-leena.majuri-jantunen(at)jkl.fi

21.7.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje