Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän rantauimakoulut ovat käynnistyneet

Jyväskylän rantauimakoulut ovat käynnistyneet

Jyväskylän kaupungin ja uimaseura Swimming Jyväskylä ry:n yhteistyössä järjestämät rantauimakoulut ovat käynnissä 27.6.–5.8.2016. Uimakouluja järjestetään alkeis- ja jatkoryhmille, ja molempien ryhmien alaikäraja on viisi vuotta.

Alkeisryhmän tavoitteena on tutustua veteen sekä oppia liuku-, kellunta-, ja alkeisuintityylit. Jatkoryhmässä sen sijaan vaatimuksena on noin 5–10 metrin uimataito sekä uskallus sukeltamiseen. Kurssilla vahvistetaan alkeisuintityylejä ja opetellaan uintilajien tekniikoita sekä monipuolisia vedentaitoja. Jatkoryhmät on tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille.

Ilmoittautuminen uimakouluihin tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen rantauimakoulut[at]swim.fi tai uimarannalla maanantaisin 30 minuuttia ennen tunnin alkua. Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa lapsen nimi, syntymäaika, uimakoulun ajankohta, ranta sekä ryhmä.

Kurssimaksu 30 euroa maksetaan käteisellä uimaopettajalle kurssin alkaessa. Rannoilla ei vastaanoteta uinti- tai merkkisuorituksia turvallisuussyistä. Uimakouluissa ei ole säävarausta. Tarkemmat tiedot uimakoulujen aikatauluista osoitteesta http://www.swim.fi/284.

Lisätiedot:

Vastaava liikunnanohjaaja Eero Simonen p. 014 2664262, eero.simonen[at]jkl.fi

rantauimakoulut[at]swim.fi

27.6.2016Henri Nyholm

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje