Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Kehä Vihreän teemakävelyt jatkuvat keskiviikkona 29.6.

Jyväskylän Kehä Vihreän teemakävelyt jatkuvat keskiviikkona 29.6.

Jyväskylän kaupunki järjestää kesän kuluessa teemakävelyjä Kehä Vihreällä. Neljäs kävelykierros järjestetään keskiviikkona 29.6.2016 kello 18 alkaen. Kävelyn teemana on tällä kertaa aistit, ja kävely suuntautuu Harjulle. Kävelyä opastaa tanssitaiteilija Helena Ratinen, jonka johdolla herätellään aisteja hiljentymällä yhdessä. Kävelylle on vapaa pääsy, mutta sille mahtuu vain 20 ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset jakke.maki-hollanti[at]jkl.fi.

Viimeiset kaksi kävelyä järjestetään keskiviikkoisin 10.8. ja 31.8. Teemoina näillä kävelyillä on luonto ja arkkitehtuuri.

Kehä Vihreä on Jyväskylän keskuspuisto eli kaupungin keskustaa kiertävä viheraluekokonaisuus. Teemakävelyillä tutustutaan alueeseen eri teemojen kautta, ja samalla kerrotaan, mistä Kehä Vihreän kehittämisessä on kysymys. Ideoitakin toivon mukaan kertyy suunnittelijoiden eväiksi.

Lisätietoja:
- maisema-arkkitehti Mervi Vallinkoski, puh. 014 266 5060, mervi.vallinkoski[at]jkl.fi
- http://www.jyvaskyla.fi/kaavoitus/kehavihrea

27.6.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje