Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Haku Nuorten Taidetyöpajan syksyn toimintaan käynnissä

Haku Nuorten Taidetyöpajan syksyn toimintaan käynnissä

Jyväskylän kaupungin Nuorten Taidetyöpaja tarjoaa työkokeilua, toimintaa ja ohjausta 17–29-vuotiaille nuorille, jotka ovat ilman töitä tai opiskelupaikkaa tai sairaslomalla. Toiminnallisissa pajoissa suunnitellaan yhdessä tulevaisuutta, kartutetaan arjen taitoja ja osaamista.

Elokuussa käynnistyvien työpajojen haku on käynnistynyt. Pajoihin haetaan täyttämällä sähköinen hakulomakkeella osoitteessa www.jyvaskyla.fi/taidepaja/pajahaku tai soittamalla pajasta vastaavalle työntekijälle hakuajan aikana. Osallistujat pajoihin valitaan haastattelun perusteella. Vapaita paikkoja voi tiedustella hakuajan päättymisen jälkeen.

Akku-ryhmään on jatkuva haku

Etsivän työn ohjaajien vetämä toiminnallinen Akku-ryhmä on käynnissä, mutta mukaan mahtuu vielä. Ryhmä on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille, jotka kaipaavat tekemistä arkeen. Ryhmään ilmoittaudutaan ottamalla yhteyttä vastuuohjaaja Liisa Niemelään. Ryhmä on avoin ja maksuton.

Lisätietoja:
johtaja Jorma Nieminen, Nuorten Taidetyöpaja, p. 014 266 3087
Akku-ryhmä: vastuuohjaaja Liisa Niemelä, Nuorten Taidetyöpaja, p. 014 266 3193 tai
vastuuohjaaja Leena Kautto-Koukka 014 266 3088
www.jyvaskyla.fi/taidepaja
Syksyn pajakalenteri: www3.jkl.fi/blogit/taidetyopaja/wp-content/uploads/nttp/Syksy16.jpg

23.6.2016Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje