Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Juhannuksen ajan 23.–26.6. paikallisliikenne Jyväskylän seudulla

Juhannuksen ajan 23.–26.6. paikallisliikenne Jyväskylän seudulla

Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna vietettävä keskikesän juhla näkyy myös Jyväskylän kaupunkiseudun paikallisliikenteessä. Juhannusajan liikenteessä on käytössä poikkeusaikataulut, jotka koskevat Jyväskylän seudun joukkoliikenteen linjoja 1–39 ja 42 (ei 13M).

Torstaina 23.6. paikallisliikenteen vuorot ajetaan normaalien kesäajan arkipäivävuorojen mukaisina. Juhannusaattona perjantaina 24.6. Linkit liikennöivät lauantaiaikataulussa kello 13.00:een saakka. Sen jälkeen paikallisliikenne jää tauolle, joka kestää juhannuspäivän 25.6. yli. Paikallisliikenteen toiminta käynnistyy jälleen sunnuntaina 26.6., jolloin Linkkivuorot ajetaan sunnuntaiaikataulujen mukaisina.

Paikallisliikenteen sähköisestä reittioppaasta http://reittiopas.jyvaskyla.fi voi tarkistaa Linkki-linjojen päivittäiset aikataulut. Seutuliikenteen vuorojen (mm. linjat 40, 41 ja 13M) aikataulut voi tarkistaa Matkahuollon sivuilta https://www.matkahuolto.fi/

Jyväskylän seudun joukkoliikenne toivottaa hyvää ja aurinkoista juhannusta kaikille asiakkailleen!


Lisätiedot: kuljetussuunnittelija Toni Tamminiemi, p. 014 266 4021, toni.tamminiemi[at]jkl.fi

Jyväskylän seudun joukkoliikenne tuottaa paikallisliikenteen Linkki-palveluita linjoilla 1–39 ja 42 (ei 13M) Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen alueilla.
Liikenteen järjestäjänä toimii Jyväskylän kaupunki ja liikennöitsijänä Jyväskylän Liikenne Oy.

22.6.2016Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje