Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ihmiset liikkuvat – kansat kohtaavat –avoin keskustelutilaisuus 12.7. Jyväskylän Kesän Teltassa

Ihmiset liikkuvat – kansat kohtaavat –avoin keskustelutilaisuus 12.7. Jyväskylän Kesän Teltassa

Ihmiset ovat liikkuneet aina ja kansat ja kulttuurit ovat kohdanneet, niin myös tänä päivänä ja varmasti tulevaisuudessakin. Miltä liikkuvuus näyttää tutkijan silmin, entä miten selvisimme maahanmuuttotilanteesta ja mikä merkitys kansainvälisellä henkilöstöllä on yritykselle.

Kaikille avoimessa keskustelutilaisuudessa on valmisteltuja puheenvuoroja, mutta tilaa on myös yleisön keskustelulle.

Tervetuloa tiistaina 12.7.2016 klo 13.30-14.30 Jyväskylän Kesän Telttaan, Jyväskylän yliopiston kampuksen kentälle, Keskussairaalantie 4.

Jyväskylän yliopiston professori Outi Fingerroosin puheenvuoron otsikko on Tutkijat ja kulttuurit liikkeessä.
Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg puolestaan kysyy Suomi ja Eurooppa uudenlaisen maahanmuuttotilanteen edessä? Miten selvisimme?
Jukka Mattila, Site Manager, Head of the Project Management Office, Airbus Defence and Space Oy:stä kertoo Kansainvälisen henkilöstön merkityksestä yrityksellemme Jyväskylässä.

Keskustelutilaisuuden avaa ja juontaa kaupunginjohtaja Timo Koivisto.
Persialaisesta musiikkiesityksestä “The Road” vastaavat Farshad Sanati ja Fardin Abbasi, soittiminaan santur ja daf.

Tilaisuuden järjestävät Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän yliopisto, Keskisuomalainen Oyj, Keski-Suomen liitto ja Keski-Suomen ELY-keskus.

Lisätietoja:
viestintäjohtaja Helinä Mäenpää, Jyväskylän kaupunki, puh. 050 5487 422

22.6.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje