Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kyllikinkadun ikääntyneiden päiväkeskus muuttaa syyskuussa Mäki- Mattiin

Kyllikinkadun ikääntyneiden päiväkeskus muuttaa syyskuussa Mäki- Mattiin

Kyllikin päiväkeskus Löylykadulle syyskuussaJyväskylän kaupungin Kyllikinkadun päiväkeskus muuttaa väistötiloihin Kyllikinkadun palveluasumisen tiloista. Uudet tilat sijaitsevat Mäki- Matin päiväkodin tiloissa Löylykadulla. Päiväkeskuksen uusissa tiloissa on tähän saakka järjestetty ikääntyneiden kerhotoimintaa. Kerhon asiakkaat ovat tervetulleita mukaan päiväkeskuksen toimintaan.

Väistön on tarkoitus kestää kunnes Jyväskylän keskustaan valmistuu ikääntyneiden hyvinvointi- ja palvelukeskus vuonna 2020.

Kyllikinkadun päiväkeskus on suljettuna muuton ajan 5.-11. syyskuuta. Päiväkeskuksen uusille tiloille tehdään pientä remonttia kesän aikana. Myös pihaa järjestellään uudella tavalla sopivaksi ikäihmisille ja päiväkodin lapsille. Päiväkeskus on aiemmin toiminut samassa rakennuksessa. Päiväkodin ja päiväkeskuksen hyvästä yhteistyöstä on saatu hyviä kokemuksia vuosien varrelta.

-Muutto päiväkodin naapuriksi on tervetullut päiväkeskuksen asiakkaille. Iäkkäät saavat paljon iloa seuraamalla päiväkodin pienten touhukkaiden tekemisiä, iloitsee päiväkeskusten palveluesimies Eila Ahvenainen.

Kyllikinkadun päiväkeskuksen nimi muuttuu sijainnin muuttumisen myötä.
Uusi nimi on Kyllikin päiväkeskus. Toiminta uusissa tiloissa aloitetaan maanantaina 12.9.


Lisätietoa: palveluesimies Eila Ahvenainen, ikääntyneiden päiväkeskukset, p. 014 266 3687

20.6.2016Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje