Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Mämminimen uusi laituri on käyttökunnossa 17.6. alkaen

Jyväskylän Mämminimen uusi laituri on käyttökunnossa 17.6. alkaen

Jyväskylän kaupungin hallinnoiman Mämminiemen virkistysalueen uusi laituri on virkistysalueen asiakkaiden käytettävissä perjantaista 17.6. lähtien. Tällä viikolla paikalleen asennettu laituri on 20 metriä pitkä ja 4 metriä leveä siperianlehtikuusesta tehty lankkupintainen teräsponttoonilaituri. Laituri on lisäksi varustettu kahdeksanmetrisellä kävelysillalla. Laituriin voi kiinnittyä sen molemmille puolille, eli uutta laituritilaa on peräti 40 metriä. Veden syvyyden osalta laituriin voi kiinnittyä kaikilla Päijänteellä liikennöivillä laivoilla.

Mämminiemi on Jyväskylän kaupungin ylläpitämä veneily- ja virkistysalue, joka tarjoaa kesäaikana hyvät puitteet rantautumiseen, yöpymiseen ja retkeilyyn. Mämminiemen palveluihin sisältyy nuotiopaikkoja, uimaranta, vessat ja neljänä päivänä viikossa saunomismahdollisuus sekä takkatuvan palvelut. Alueella voi lisäksi telttailla. Lisätietoja Mämminiemestä ja Jyväskylän muista virkistysalueista löytyy osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/liikunta/ulkoilu_ja_virkistys/alueet.

Lisätietoja:

Liikuntapaikkavastaava Kari Häkkinen, kari.hakkinen[at]jkl.fi, p. 050 075 5240

16.6.2016Henri Nyholm

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje