Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Löytöveneitä huutokaupataan Mustankorkealla tiistaina 21.6.2016

Löytöveneitä huutokaupataan Mustankorkealla tiistaina 21.6.2016

Kaupungin soutuvenepaikoille ja rannoille hylättyjen veneiden huutokauppatapahtuma järjestetään tiistaina 21.6. Mustankorkean alueella Ronsuntaipaleentie 204:ssä. Myytäviin veneisiin voi tutustua jätteenkäsittelykeskuksen läheisyydestä löytyvällä Jyväskylän kaupungin varastoalueella kello 12.00 alkaen.

Huutokauppapaikan sijainnista huolimatta jätteenkäsittelykeskus ei ole toiminnassa osallisena, eikä myöskään vastaa asiaa koskeviin tiedusteluihin.

Venehuutokauppa käynnistyy varastoalueella kello 15 ja meklarina toimii Erkki Savolainen, joka poliisin työuransa aikana on meklaroinut useita löytöpyörien ja –veneiden huutokauppoja. Veneet myydään siinä kunnossa, kun ne myyntihetkellä ovat. Hinta tulee maksaa käteisellä, pankki- ja luottokortit eivät käy. Ostetuilla veneillä ole palautusoikeutta ja ne tulee viedä huutokauppapaikalta pois ostopäivän aikana.

Myytävät veneet on otettu talteen kesällä 2015, kun niiden omistajat eivät reagoineet veneistä annettuihin siirtokehotuksiin. Veneitä on säilytetty kaupungin varastossa ja ne ovat siirtyneet kuuden kuukauden varastointiajan jälkeen kaupungin omaisuudeksi. Poliisi on tarkastanut, että kaupattavien joukossa ei ole varastetuiksi ilmoitettuja veneitä.

Lisätietoja:
katu- ja satamamestari Jan Viilos p. (014) 266 5143, jan.viilos[at]jkl.fi

14.6.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje