Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Nuorille tarjolla maksutonta lomaohjelmaa Jyväskylässä

Nuorille tarjolla maksutonta lomaohjelmaa Jyväskylässä

Koulujen kesälomaa viettäville nuorille on tarjolla maksutonta lomaohjelmaa Jyväskylässä niin liikunnan, kulttuurin, ryhmätoiminnan kuin vapaaehtoistyönkin parissa. Ohjelmaa järjestävät Jyväskylän kaupungin nuoriso-, liikunta- ja kulttuuripalvelut yhteistyössä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Tarjolla liikuntaa, kulttuuria ja ryhmätoimintaa

LiikuntaLaturi tarjoaa 13-19 -vuotiaille ohjattuja liikuntahetkiä eri lajien parissa 21.6. saakka. Kesän aikana voi tulla kokeilemaan muun muassa parkouria, jalkapalloa tai tankotanssia. Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista tai ennakko-osaamista. Omaehtoista liikkumiseen osoitteesta www.jyvaskyla.fi/vapaa-aika löytyy tietoa liikuntareiteistä ja -puistoista sekä parkour- ja skeittipaikoista.

Kulttuuria kaipaavat pääsevät nauttimaan useista ilmaistapahtumista muun muassa Lounaspuiston kesässä http://visitjyvaskyla.fi/lounaispuistonkesa. Lisäksi Jyväskylän taidemuseoon, Suomen käsityömuseoon ja Keski-Suomen museoon on perjantaisin vapaa pääsy.

Kesäajalla on mahdollista osallistua myös etsivän työn järjestämään ryhmätoimintaan. Nuorten Taidetyöpajalla keskiviikkoisin klo 12-15 kokoontuvassa, alle 29 -vuotiaille suunnatussa avoimessa Akku-ryhmässä ulkoillaan, pelaillaan ja retkeillään yhdessä. Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä etsivän työn ohjaaja Liisa Niemelään puh. 014 266 3193.

Osaamista ja kokemuksia voi puolestaan kartuttaa hakemalla kesätapahtumiin talkoolaiseksi. Tapahtumissa tarvitaan usein reippaita henkilöitä lipunmyyntiin, paikkojen siistimiseen, ruokatarjoiluun sekä moneen muuhun apukäsiä vaativaan tehtävään.

Nuorisotiloilta ja Veturitalleilta löytyy ohjattua ja omatoimista tekemistä. Nuorisotilojen kesän aukioloajat löytyvät www.jyvaskyla.fi/palvelut/aukiolot_poikkeavat.

Lisätietoja:
projektityöntekijä Rita Jäppinen, nuorisopalvelut, p. 014 266 8720
www.jyvaskyla.fi/nuoriso
Akku-ryhmä: etsivän nuorisotyön ohjaaja Liisa Niemelä, Nuorten Taidetyöpaja, p. 014 266 3193

7.6.2016Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje