Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kansalaisopiston kutsuttujen taiteilijoiden näyttelyssä Saija Lehtosen ja Rune Snellmanin töitä Palokan kirjasto-kansalaisopistotalossa 3.6.–29.7.

Jyväskylän kansalaisopiston kutsuttujen taiteilijoiden näyttelyssä Saija Lehtosen ja Rune Snellmanin töitä Palokan kirjasto-kansalaisopistotalossa 3.6.–29.7.

Palokan kirjasto-kansalaisopistotalon (Koivukuja 5) Galleria Palkissa on esillä Saija Lehtosen ja Rune Snellmanin töitä kesä-heinäkuun ajan.

Kuvataiteilija-muotoilija Saija Lehtosen korostuneesti luontolähtöisessä näyttelyssä on veistoksia ja maalaus sekä koruja ja käyttöesineitä. Teosten materiaali on puuta, luuta ja huopaa sekä hirvenkynttä ja parkittua kalannahkaa. Lehtosen töissä on aistittavissa arktinen ja luonnonläheinen henki. Valokuvanäyttelyssä ’Ping-Pong’ taiteilija Rune Snellman pallottelee ihmisten pelikentällä omin säännöin. iPhone-kuvien rajaukset ja valikoiva värien korostus luovat yllätyksellisiä pelitilanteita.

Galleria Palkki on avoinna maanantaista torstaihin klo 10.00–19.00 ja perjantaisin klo 10.00–17.00.

Lisätietoja:
Saija Lehtonen, p. 040 729 2902, saija(at)saijalehtonen.com
Rune Snellman, p. 044 566 9736, rcsnellman.rs(at)gmail.com

7.6.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje