Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kesä-Jälkkäri tarjoaa mukavaa lomaohjelmaa koululaisille kesäkuussa

Kesä-Jälkkäri tarjoaa mukavaa lomaohjelmaa koululaisille kesäkuussa

Jyväskylän Kesä-Jälkkärissä aloitti tänään 350 kesälomaansa viettävää 1.-4.-luokkalaista. Toimintaa järjestetään kesäkuun ajan arkipäivinä klo 8 – 16 eri puolilla Jyväskylää. Päivittäinen ohjelma sisältää monipuolisesti ohjattua tekemistä; ulkoilua, liikuntaa, askartelua , musiikkia ja mukavaa yhdessä oloa turvallisessa ympäristössä. Päivän aikana tarjoillaan lounas ja välipala.

Kesä-Jälkkärien tämän kesän toiminnan teemoja ovat monipuolinen liikunta, retkeily, luonto, sirkus ja meri. Varsinainen toimintasuunnitelma ja viikko-ohjelmat muotoutuvat lasten esittämien toiveiden myötä ja rakennetaan yhteisesti suunnitellen.

Kesä-Jälkkäriin voi vielä ilmoittautua mukaan ottamalla yhteyttä suoraan siihen Kesä-Jälkkäriin, jonka toimintaan halutaan mukaan. Ilmoittautumislomake, toimintapisteiden yhteystiedot ja toimintamaksut löytyvät osoitteesta www.jyvaskyla.fi/opetus/perusopetus/jalkkari/kesajalkkari.

Kesä-Jälkkäriin osallistuvat lapset ovat vakuutettuja Jyväskylän kaupungin puolesta.

Lisätietoja:
koordinaattori Tella Vuolle-Oranen, perusopetuspalvelut, p. 014 266 4036

6.6.2016Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje