Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ikääntyneiden kotihoitoon haetaan vahvistusta kotikuntoutuksella Jyväskylässä

Ikääntyneiden kotihoitoon haetaan vahvistusta kotikuntoutuksella Jyväskylässä

Jyväskylän vanhuspalvelujen kotihoidon henkilöstö saa uusia työkavereita kuntoutuksen asiantuntijoista, kun palveluohjaus ja kotona asumisen tukemisen palvelukokonaisuutta vahvistetaan kuntoutuksen osalta elokuussa. Tällä hetkellä on haettavana neljä fysioterapeutin toimea sekä toimintaterapeutin toimi kotihoidon kotikuntoutukseen. Työsuhteet alkavat elokuun puolivälissä.

Fysioterapeutit ja toimintaterapeutti työskentelevät Jyväskylässä kotihoidon eri alueilla ja heidän kotiyksikkönsä ovat kotihoidon tiimeissä.
-Yhden fysioterapeutin työpanos suuntautuu kotihoidon ostopalvelualueille ja muut fysio- ja toimintaterapeutit sijoittuvat kotihoidon kolmelle suuralueelle, kertoo uusien fysio- ja toimintaterapeuttien esimiehenä aloittava palveluesimies Sari Antila OIVA -keskuksesta.
-Asiakkaiden parempaan toimintakykyyn tähdätään yhdessä asiakkaiden, heidän lähipiirinsä ja kotihoidon työntekijöiden kanssa.

Kotihoidon kotikuntoutuksen toiminta- ja fysioterapeutit arvioivat, suunnittelevat ja toteuttavat aktiivisia kuntoutustoimenpiteitä uusille kotihoidon asiakkaille. Palvelun piirissä ovat myös ne kotihoidon asiakkaat, joiden toimintakyky jostain syystä on romahtanut. Toimintaterapeutti ja fysioterapeutit ovat mukana auttamassa ja tukemassa kotihoidon muuta henkilöstöä asiakkaiden toimintakykyyn liittyvissä asioissa.

Kotihoidon asiakkaiden kuntoutuksessa ovat edelleen mukana myös tutut JYTE:n kuntoutusyksikön kotihoidon fysioterapeutit sekä muut kuntoutusyksikön ammattilaiset. Kotiutukset ja apuvälinepalvelut toimivat entiseen tapaan.

Toimintaterapeutin rekrytointi-ilmoitus: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/jyv-05-48-16
Fysioterapeuttien rekrytointi-ilmoitus: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/jyv-05-47-16


Lisätietoa: palveluesimies Sari Antila, OIVA-keskus, p. 014 266 7581

3.6.2016Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje