Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän liikuntapalvelut järjestää Huhtasuolla 7.6. liikuntavälinevaihtarin

Jyväskylän liikuntapalvelut osallistuu 7.6. Huhtasuon kesätapahtumaan järjestämällä liikuntavälinevaihtarin

Onko sinulla tarpeettomia tai pieneksi käyneitä lasten ja nuorten liikuntavälineitä tai -asusteita? Jyväskylän liikuntapalvelut järjestää liikuntavälineiden vaihtotapahtuman osana Huhtasuon kesätapahtumaa 7.6. Liikuntavälinevaihtarille voi tuoda tarpeettomaksi käyneitä lasten tai nuorten liikuntatarvikkeita, joiden avulla mahdollistetaan liikuntakokemuksia lukuisille nuorille.

Vaihtarille päätyvät tavarat tulee toimittaa 6.6. mennessä Monitoimitalon infopisteeseen osoitteeseen Kuntoportti 3, 6.6. mennessä Huhtasuon kylätoimistoon tai tiistaina 7.6. suoraan paikan päälle Huhtasuon ostoskeskukseen. Sekä kylätoimisto että ostoskeskus sijaitsevat osoitteessa Nevakatu 1. Toiveena on, että tavarat ovat ehjiä, toimivia ja käyttökelpoisia, jotta niistä olisi lapsille ja nuorille mahdollisimman suuri hyöty.

Huhtasuon perinteinen kesätapahtuma järjestetään tiistaina 7.6.2016 kello 10.00–15.00 Huhtasuon ostoskeskuksen alueella. Päivän ohjelmaan sisältyy muun muassa taikuriesitys, stand up -pakina, kirpputoreja, poniajeluja sekä liikuntatuokioita. Liikuntavälinevaihtari on käynnissä koko tapahtuman ajan, eli 10.00–15.00.

Lisätietoja: Hankekoordinaattori Leena Toivonen p. 014 26 68881, leena.toivonen@jkl.fi

3.6.2016Henri Nyholm

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje