Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kirjastoauto Martti kurvaa kesäpysäkeille Jyväskylän satamaan 9.6. ja Mäki-Matin perhepuistoon 16.6.

Kirjastoauto Martti kurvaa kesäpysäkeille Jyväskylän satamaan 9.6. ja Mäki-Matin perhepuistoon 16.6.

Kirjastoauto Martti lähtee pienelle kesäkiertueelle ja tuo tullessaan kirjojen ja lukemisen ilosanomaa, lastenmusaa muksuille ja tietovisailua vähän isommille. Martilla on kesäpysäkit Jyväskylän satamassa to 9.6. ja Mäki-Matin perhepuistossa to 16.6. Martti on parkissa molemmilla pysäkeillä klo 10.00–14.30.

Visailua ja kansallispuistovinkkausta Martin satamapysäkillä

Sataman pysäkillä pidetään aikuisille futisaiheinen tietovisa, jonka voittaja palkitaan. Jos suunnitelmissasi on retki kansallispuistoon, nyt kannattaa tulla kuulolle. Kirjastoauton henkilökunta vinkkaa läjäpäin aiheeseen liittyvää kirjallisuutta ja voitpa kuulla myös omakohtaisia kokemuksia ja faktaa kansallispuistoissa retkeilystä. Sataman pysäkillä asiakkaat voivat myös lainata, palauttaa ja varata aineistoa.

Jyväskylän satamassa Martin löytää maksullisen parkkialueen keskustan puoleisesta päädystä.

Mäki-Matin kesäpysäkillä musaa muksuille ja tietokilpailu aikuisille

Mäki-Matin perhepuiston kesäpysäkillä kirjaston henkilökunta esittää muksuille useamman setin lastenmusiikkia. Aikuisille pidetään musiikkiaiheinen tietokilpailu ja voittaja palkitaan ilman muuta! Tämän lisäksi Martista saa lainata kotiin läjäpäin lukemista, kuunneltavaa ja katseltavaa.

Ota siis kirjastokortti mukaan ja hyppää Martin kyytiin kesäpysäkeillä!

Lisätietoja:
Riitta Kärkkäinen (tavoitettavissa ma 6.6. lähtien)
osastonjohtaja
Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto
p. 014 266 4128
riitta.karkkainen(at)jkl.fi

3.6.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje