Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Huhtasuolla kokoonnutaan jälleen viettämään yhteistä toripäivää-ikääntyneille oma palvelupiste tapahtumassa

Huhtasuolla kokoonnutaan jälleen viettämään yhteistä toripäivää-ikääntyneille oma palvelupiste tapahtumassa

Huhtasuon alueen asukkaiden keväinen toritapahtuma 7.kesäkuuta aloitetaan klo 10 suvivirrellä. Tämän jälkeen alueen toimijat ja kauppiaat valtaavat Huhtakeskuksen kojuineen.

Tapahtuman ohjelmassa on muun muassa letunpaistoa, senior shop, paloauton esittelyä ja lapsille poniratsastusta. Tilaisuudessa esiintyy myös Taikuri Hölynpöly. Tori on avoinna klo 15 saakka.

Huhtasuon päiväkeskuksen ohjaajat sekä päiväkeskusten sairaanhoitaja tarjoavat tapahtumassa ikääntyneille tietoa päiväkeskustoiminnasta klo 10-12. Sairaanhoitajalta saa myös hyviä vinkkejä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioita.

–Tapahtumassa annetaan monipuolista terveys- ja ravitsemusneuvontaa. Palvelupisteessä pääsee myös mittaamaan laitteen avulla puristusvoimansa, kertoo päiväkeskusohjaaja Kirsi Takanen.

Lisätietoa: päiväkeskusohjaaja Kirsi Takanen, Huhtasuon päiväkeskus, p. 014 266 3788

31.5.2016Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje