Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Seniorikuorojen laulu kajahtaa Jyväskylän Lounaispuistossa kesäkuussa

Seniorikuorojen laulu kajahtaa Jyväskylän Lounaispuistossa kesäkuussa

Jyväskylän kaupungin vanhuspalvelut järjestävät yhteistyössä vanhusneuvoston ja kulttuuripalvelujen kanssa perinteisen laulujuhlan jyväskyläläisille seniorikuoroille. Laulajaiset vietetään Lounaspuistossa torstaina 9. kesäkuuta kello 18.00. Laulajaisissa esiintyy kahdeksan kokoonpanoa. Tapahtuman juontaa Juha Silvennoinen.

Seniorikuorojen laulujuhlat on odotettu ja pidetty laulutilaisuus, jonne odotetaan taas monisatapäistä kuorolaulusta kiinnostunutta kuulijajoukkoa.

- Iloitsen Jyväskylän ikäihmisten puolesta, että olemme saaneet jälleen virkistävän kesätapahtuman järjestymään, sanoo laulajaisten taustavoimana toimiva Jyväskylän vanhusneuvoston puheenjohtaja Raili Rissanen.

Illan aikana luvassa monipuolinen kattaus jyväskyläläisten seniorikuorojen esityksiä

Esiintyjäkuoroina tapahtumassa ovat Akanat, Harmaat Herrat, Iltatähdet, Kannelkuoro, Lauluveikot, Laulukuoro Kimalaiset sekä Pörriäiset. Myös Puhallinorkesteri Kajastus esiintyy laulujuhlassa. Tapahtuman käsiohjelma maksaa viisi euroa ja sen voi ostaa portilta tapahtumaan tullessa. Käsiohjelmaa myydään myös ennakkoon eläkeläisjärjestöissä.

Tulijoita muistutetaan siitä, että Lounaispuiston (Seminaarinkatu 34) läheisyydessä on rajoitetusti pysäköintitilaa, joten paikalle toivotaan saapumaan jalan tai julkisilla kulkuvälineillä.

Nuoremman polven tervehdyksen tilaisuuteen tuovat salibandyjoukkue Happeen juniorit, jotka vanhempineen järjestävät tapahtuman kahvituksen. Kahvia ja pullaa voi tilaisuudessa nauttia huokeaan kahden euron hintaan.

Lisätietoja: Jyväskylän vanhusneuvoston puheenjohtaja Raili Rissanen, p. 050 375 2314, vanhuspalveluiden koordinaattori Sanna Lahdenperä p. 014 266 3858 tai sanna.lahdenpera(at)jkl.fi

30.5.2016Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje