Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Päivätuvan asiakkaat juhlistavat kylvökauden alkamista 2. kesäkuuta

Jyväskylän Päivätuvan asiakkaat juhlistavat kylvökauden alkamista 2. kesäkuuta

Jyväskylän kehitysvammaisten päivätoimintayksikkö Päivätuvassa juhlitaan torstaina 2. ke-säkuuta kylvökauden alkamista. Päivätuvan asiakkaat ovat tehneet oman kasvimaan, johon he istuttavat kasveja. Kasvimaa on läheisen asuntolan pihassa, ja sinne istutetaan itse esikasvatettuja kukkia ja muita kasveja.

Mukana tapahtumassa ovat Päivätuvan kehitysvammaiset ohjaajineen sekä asuntolan väkeä.

Tapahtumassa kuullaan haitarimusiikkia ja juodaan kahvit. Kylvökauden alkamista juhlistetaan kello 12.30–14 osoitteessa Kartanonkuja 2.

Olemme yrittäneet opettaa vastuullisuutta ja yhdessä tekemistä tällä projektilla. Kaikki tekevät omien taitojensa ja kykyjensä mukaan. Saimme mukaan kolme paikallista sponsoria tukemaan projektiamme, ja haluamme kiittää heitä tuesta. Teemme myös yhteistyötä läheisen asumisyksikön kanssa, sillä kasvimaa sijaitsee heidän pihassaan, sanoo Päivätuvan ohjaaja Marika Junikka.

Päivätuvan toiminta-ajatuksena on kehitysvammaisten omatoimisuuden edistäminen arjessa, työtaitojen ohjaaminen ja mielekkään viriketoiminnan järjestäminen aikuisille.

Lisätietoja: ohjaaja Marika Junikka, kehitysvammaisten päivätoimintayksikkö Päivätupa, p. 014 266 3929

30.5.2016Tuija Tiitinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje