Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Paikallisliikenteen kesäaikataulut jaetaan 28.5. Jyväskylän seudun talouksiin

Paikallisliikenteen kesäaikataulut jaetaan 28.5. Jyväskylän seudun talouksiin

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen uusi kesäaikataulu on ilmestynyt ja jaetaan toukokuun viimeisen viikon lopulla kaikkiin jyväskyläläis-, muuramelais- ja laukaalaiskoteihin. Aikatauluvihko jaetaan myös niihin postiluukkuihin, joissa on Ei mainoksia -kyltti. Uusi aikataulu astuu voimaan maanantaina 6.6. ja paikallisliikennettä ajetaan kesäaikataulussa Jyväskylän perusopetuksen koulujen lomien ajan eli 9.8. saakka.

Aikatauluvihkosta löytyvät kaikkien Jyväskylän seudun joukkoliikenteen linjojen 1-39 ja 42 kesäaikataulut. Tuttuun tapaan mukana on myös paikallisliikennettä täydentävien keskeisten seutuliikenteen linjojen 13M, 40, 41 sekä 43 kesäajan aikataulut.


Reittimuutokset kesäkaudelle 2016

Kesäaikana paikallisliikenteen vuorotarjonta on normaalia vähäisempää, koska muun muassa koulupäivisin ajettava liikenne jää pois. Kesäajalle eräiden linjojen reitteihin ja aikatauluihin on tehty muutoksia. Linja 2 ei käy Nojosniemessä ja linjan sunnuntailiikenteeseen on tehty pieniä aikataulutarkistuksia. Linjan 7 lähtöaikoja Kauppatorilta on muutettu, jotta Sarvivuoren tienhaaraan ei jäisi odotusta. Linja 16 ei käyttäjämäärien vähäisyyden vuoksi tee lenkkiä Kinkomaan sairaalalle (Vitapolikseen). Linjan 25 sunnuntaiaamujen ensimmäiset vuorot ajetaan Kortemäen kautta ja linja 27 ei aja Hiekkapohjan koulun kautta. Lisäksi linjalle 27 on tehty eräitä aikataulutarkistuksia arkipäivien (ma-pe) liikenteeseen.


Aikatauluvihkojen jakelupisteet

Jos aikatauluvihko jäi jostain syystä tulematta postilaatikkoon toukokuun lopulla, jakelupalautetta voi antaa Jyväskylän Jakelut Oy:lle osoitteessa www.jyvaskylanjakelut.fi/jakelupalaute tai puhelimitse p. 045 230 3015.

Aikatauluvihkoja on kesäkuun alusta alkaen jaossa myös Linkki-palvelupisteessä (Asemakatu 7), Sokoksen lipunmyynnissä ja paikallisliikenteen linja-autoissa. Ajantasaiset aikataulu- ja reittitiedot löytyvät lisäksi sähköisestä aikataulu- ja reittioppaasta osoitteessa http://reittiopas.jyvaskyla.fi, lisäksi käytössä on pdf-muotoinen aikatauluvihko osoitteessa http://linkki.jyvaskyla.fi/aikataulut.


Lisätiedot: markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Kristiina Pentikäinen, p. 014 266 5130, kristiina.pentikainen[at]jkl.fi

27.5.2016Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje