Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Palokan aluekirjasto mukana Palokan keväässä la 28.5. – bongaa merirosvoja ja tee poistokirjahankintoja

Jyväskylän Palokan aluekirjasto mukana Palokan keväässä la 28.5.
– bongaa merirosvoja ja tee poistokirjahankintoja kotihyllyyn

Palokan yhtenäiskoulun (Koivutie 5) pihapiirissä järjestetään lauantaina 28.5. klo 11–14 Palokan kevät -niminen tapahtuma, jossa mukana on myös aluekirjasto. Tapahtumassa on runsaasti ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Kirjastoon on piilotettu salainen määrä merirosvo Svarttiksen kuvia, joita lapset saavat etsiä. Etsi merirosvo -leikkiin osallistuneet lapset voivat osallistua palkintoarvontaan, jonka voittajat ratkeavat 31.5. Arpaonnen suosimille ilmoitetaan voitostaan henkilökohtaisesti.

Lauantaina on myös mainio tilaisuus hankkia kotikirjahyllyyn edullista luettavaa, koska kirjasto myy poistokirjoja sekä sisällä että ulkosalla. Huhujen mukaan kirjoja ovat myymässä merirosvot! Kevättapahtuma päättyy klo 14, jonka jälkeen kirjamyynti jatkuu kirjaston sisätiloissa klo 15:een asti.

Lisätietoja:
Merja Paloheimo, kirjastovirkailija, Palokan aluekirjasto, p. 014 266 7300, etunimi.sukunimi@jkl.fi

27.5.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje