Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Polemiikkia taidekritiikistä Jyväskylän kaupunginteatterin lämpiössä 24.5.

Polemiikkia taidekritiikistä Jyväskylän kaupunginteatterin lämpiössä

Taiteen edistämiskeskus ja Jyväskylän kaupunginteatteri järjestävät Kenelle kritiikki on suunnattu -paneelikeskustelun kaupunginteatterin lämpiössä tiistaina 24.5. klo 17 alkaen. Keskustelussa pohditaan kenelle kritiikkejä kirjoitetaan ja tarvitaanko kritiikkiä ja jos kyllä, niin mihin? Lisäksi, miten yleisö suhtautuu kritiikkeihin? Entä taiteilijat? Keskustelun alustaa kuvataiteilija Teemu Mäki.

Tapahtuma on osa helmikuussa alkanutta Polemiikkia taidekritiikistä -keskustelusarjaa. Sarjan keskusteluissa käsitellään taidekritiikin nykytilaa ja tulevaisuutta. Seuraava ja samalla viimeinen paneelikeskustelu järjestetään 14. heinäkuuta Jyväskylän Kesän yhteydessä. Keskustelut juontaa toimittaja Eila Tiainen.

Panelisteina 24.5. tilaisuuteen osallistuvat kuvataiteilija Teemu Mäki sekä kriitikko ja taidehistorioitsija Asko Mäkelä. Lisäksi keskustelua kommentoivat teatterikriitikko Maija-Liisa Westman sekä näyttelijä-ohjaaja Annu Sankilampi.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Keskustelua voi kuunnella myös radiosta osoitteessa hear.fi.

Polemiikkia taidekritiikistä Facebookissa
https://www.facebook.com/events/1613477465642262/

Lisätietoja
Kirjallisuuden läänintaiteilija Vesa Lahti, p. +358 295 330 834, vesa.lahti@minedu.fi
Teatterikuraattori Antti Niskanen, p. +358 50413 8027, antti.niskanen@jkl.fi


23.5.2016Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje