Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Nisulankadun viemäritöillä on vaikutuksia myös Jyväskylän paikallisliikenteeseen 23.5.–19.6.

Nisulankadun viemäritöillä on vaikutuksia myös Jyväskylän paikallisliikenteeseen 23.5.–19.6.

Jyväskylän Energia on aloittanut Nisulankadulla kolme viikkoa kestävän viemärilinjan uusimistyön, jolla on vaikutusta muun liikenteen lisäksi joukkoliikenteeseen. Töiden aikana muun muassa Nisulankadun Pitkäkadun ja Viitaniementien välinen osuus muuttuu yksisuuntaiseksi.

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen linjat 5 ja 7 ajavat töiden ajan 23.5.–19.6. poikkeusreittiä ja liikennöivät Viitaniemeen Aatoksenkatua pitkin. Sepänkadun risteyksen tuntumassa Nisulankadulla sijaitseva pysäkki poistuu tilapäisesti käytöstä ja lähin korvaava pysäkki löytyy Sepänkadulta (Keski-Suomen talo -pysäkki).

Lisäksi korjaustyöt saattavat hieman viivästyttää kaikkien Viitaniemessä liikennöivien linjojen aikatauluja, etenkin aamun ja iltapäivän ruuhka-aikoina. Viitaniemen kautta kulkevia linjoja ovat 3, 5, 5K, 7, 8, 10, 13M, 16, 16M ja 39.

Tarkempia tietoja Nisulankadun viemäriremontista Jyväskylän Energia Oy:n tiedotteesta.


Kartta paikallisliikenteen poikkeusjärjestelyistä Nisulankadulla:

Lisätiedot paikallisliikenteen poikkeusjärjestelyistä: joukkoliikennesuunnittelija Jouni Enroos, p. 014 266 0548, jouni.enroos[at]jkl.fi

23.5.2016Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje