Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Me välitämme sinut –tapahtuma tuo työpaikkoja tarjolle 27.5. klo 10–12 Veturitalleille

Me välitämme sinut –tapahtuma tuo työpaikkoja tarjolle 27.5. klo 10–12 Veturitalleille

Ohjaamo ja Keski-Suomen TE-toimisto järjestävät yhteistyössä alle 30-vuotiaille työnhakijoille suunnatun info- ja rekrytointitapahtuman. Tule paikalle perjantaina 27.5. klo 10–12, kun tarjolla on avoimia työpaikkoja messuhenkisessä Me välitämme sinut -tapahtumassa Ohjaamolla (Veturitallinkatu 6, Matkakeskukselta hieman Tourulan suuntaan).

Tiesitkö, että henkilöstöpalvelualan yritykset työllistävät Suomessa tuhansia työntekijöitä vuodessa? Jo pelkästään Keski-Suomen alueella työllistyy kymmeniä päivässä. Me välitämme sinut -tapahtumassa henkilöstöpalvelualan yritykset esittelevät avoimia työpaikkojaan, joten tule kuulemaan paikoista lisää ja hae töitä heti paikan päällä. Täältä voit löytää myös niitä kuuluisia piilotyöpaikkoja! Mukana tapahtumassa ovat Adecco Finland Oy, Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Selekta Henkilöstöpalvelut Oy, Banssi Henkilöstöpalvelut Oy sekä Nordic Henkilöstöpalvelut Oy.

Tapahtumassa on tarjolla erityisesti rakennusalan ja teollisuuden työpaikkoja. Täällä voit löytää myös kesätyöpaikan!

Tule siis paikalle, ota mukaan CV:si ja hakemuksesi ja hae työpaikkoja heti paikanpäällä! Samalla voit kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä työllistymisestä henkilöstöpalveluyrityksen kautta niin vakituisesti kuin vuokratyöhönkin.

Tervetuloa Ohjaamolle! (Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä)

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä sähköpostilla:
ohjaamo[at]jkl.fi

http://www.jyvaskyla.fi/tyollisyyspalvelut/ohjaamo

http://toimistot.te-palvelut.fi/keski-suomi

18.5.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje