Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Hippoksesta keskustellaan Yläkaupungin Yössä 21.5.

Jyväskylän Hippoksesta keskustellaan Yläkaupungin Yössä 21.5.

”Suuri Hipposilta” on kaikille avoin keskustelutapahtuma, jossa kaupunkilaiset voivat ottaa kantaa Hippoksen alueen kehittämissuunnitelmiin ja kertoa mielipiteensä alueen tulevaisuudesta. Tilaisuus järjestetään osana Yläkaupungin Yön tapahtumia lauantaina 21.5. klo 15-17 pääkirjaston Minnansalissa (Vapaudenkatu 39-41).

Tapahtumassa pureudutaan luovan ideoivasti Hippoksen kaupunkikehityshankkeeseen avoimen vuoropuhelun periaatteella. Kaikilla on mahdollisuus osallistua toimittaja Janne Arolan vetämään keskusteluun, jossa ovat mukana mm. kulttuuri- ja liikuntapalvelujen palvelujohtaja Ari Karimäki, Alvar Aalto -museon johtaja Tommi Lindh, visuaalisten taiteiden läänintaiteilija ja Kankaan taideasiantuntija Kirsi Pitkänen ja Jyväskylän Voimistelijat ’79 ry:n toiminnanjohtaja Kari Kasurinen.

Tilaisuus näytetään myös suorana videostream-lähetyksenä Jyväskylän kaupungin verkkosivuilla osoitteessa http://www.jyvaskyla.fi/ajankohtaista/tilaisuus ja se on katsottavissa 29.5. saakka.

Lisätietoja: kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Mari Aholainen, p. 014 266 4040, mari.aholainen(at)jkl.fi

18.5.2016Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje