Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Maltti ja Valtti -show starttaa Jyväskylän Lounaispuiston kesän 18.5.

Maltti ja Valtti -show starttaa Jyväskylän Lounaispuiston kesän 18.5.

Talven jälkeen on aika herätellä Jyväskylän Lounaispuisto (Seminaarinkatu 34) energiseen kesään ja ensimmäisenä puiston valtaavat perheen pienimmät keskiviikkona 18.5. klo 17.30.

Seitsemättä kertaa järjestettävän vapaapääsyisen Lasten kesänavauksen päätähtinä häärivät televisiostakin tutut Maltti ja Valtti, jotka ovat saaneet tärkeän virkatehtävän tulla naurattamaan ja laulattamaan jyväskyläläisiä lapsiperheitä. Esityksen jälkeen lupsakat liikennepuistokonstaapelit jalkautuvat yleisön joukkoon ja silloin heidän kanssaan voi ottaa yhteiskuvia tai muuten vain käydä rupattelemassa kesäsuunnitelmista.

Kesänavauksessa on mukana myös Parkour Akatemia, joka järjestää ohjattuja parkour-kokeiluja lapsille ja perheille. Lähtö parkour-seikkailuun lavan edestä klo 16.30 ja esityksen jälkeen. Lounaispuistoon kannattaa suunnata jalan tai julkisilla kulkuvälineillä, sillä puiston läheisyydessä on rajallisesti parkkipaikkoja.

Kesänavauksen järjestävät Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja perusopetuspalvelut. Samasta esityksestä pääsevät nauttimaan perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnassa mukana olevat lapset jo aiemmin päivällä järjestettävissä näytöksissä.

Kuvia Maltista ja Valtista tiedotuskäyttöön: http://bit.ly/1rP96Sa

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Maria Poikonen, puh. 014 266 4043
maria.poikonen(at)jkl.fi

Jälkkärin ja koulun kerhotoiminnan koordinaattori Tella Vuolle-Oranen, p. 014 266 4036
tella.vuolle-oranen(at)jkl.fi

16.5.2016Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje