Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Perhejuhlien aikaiseen pysäköintiin voi hakea väliaikaista pysäköintilupaa

Perhejuhlien aikaiseen pysäköintiin voi hakea väliaikaista pysäköintilupaa

Valmistujaisten ja muiden perhejuhlien järjestelyitä mietitään kevään korvalla kiivaasti monissa perheissä. Juhlapaikkana on monella oma koti, jonka pihassa on harvoin riittävästi pysäköintitilaa isommalle kutsuvierasjoukolle. Pysäköinnin järjestämistä saattaa mutkistaa aluepysäköintikielto, joka monilla asuinalueilla estää kadunvarsipysäköinnin merkittyjen P-paikkojen ulkopuolella.

Ratkaisuna voi silloin olla tilapäinen pysäköintilupa, jota voi hakea Jyväskylän kaupungilta perhejuhlia ja muita vastaavia, lyhytkestoisia tilaisuuksia varten. Lupaa on kuitenkin haettava ennakkoon ja hyvissä ajoin, koska käsittely vie noin kolme arkipäivää.

Pysäköintilupahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on kätevintä sähköisellä lomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.jyvaskyla.fi/kadut/pysakointi. Jos pääsyä nettiin ei ole, vaihtoehtoina on olla yhteyksissä Palvelupiste Hannikaiseen puhelimitse 014 266 5025 tai käydä tekemässä hakemus Rakentajantalolla osoitteessa Hannikaisenkatu 17 arkisin ma–pe kello 8–16 (kesä–elokuussa klo 8-15).

Jos väliaikainen pysäköintilupa on alueelle mahdollista myöntää, myönteinen päätös toimitetaan hakijalle ensisijaisesti sähköpostilla. Pysäköintilupa on maksuton ja tieto myönnetystä luvasta välittyy samalla myös Jyväskylän kaupungin pysäköinninvalvonnalle sekä poliisille.

Lisätiedot: liikenteenohjausinsinööri Heikki Vikki 014 266 0547, heikki.vikki[at]jkl.fi

13.5.2016Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje