Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Anna palautetta Jyväskylän katu-, viher- ja jätehuoltopalveluista viimeistään 22.5.

Anna palautetta Jyväskylän katu-, viher- ja jätehuoltopalveluista viimeistään 22.5.

Jyväskylän kaupungin kaupunkirakenteen toimiala kokoaa asukkaiden mielipiteitä kaupungin katu-, viher- ja jätehuoltopalveluista verkkokyselyn avulla. Kyselyyn pääsee vastaamaan osoitteessa http://www.jyvaskyla.fi/kaupunkirakenne/kysely.

Sunnuntaihin 22.5.2016 asti avoinna olevassa kyselyssä tiedustellaan mielipiteitä paitsi nykyisistä palveluista, myös siitä, mihin palveluissa tulisi jatkossa panostaa. Saatuja vastauksia hyödynnetään muun muassa ensi vuoden talousarviota valmisteltaessa. Vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisina.

Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan yksi kymmenen kerran sarjalippu Vesiliikuntakeskus AaltoAlvariin, yksi Jyväskylän paikallisliikenteen 30 päivän kausilippu sekä kolmelle onnekkaalle 30 eurolla arvoa Jyväskylän paikallisliikenteen matkakortille. Arvontaan osallistutaan täyttämällä yhteystiedot kyselyn lopuksi. Arvontalomakkeen tiedot pysyvät luottamuksellisina eikä niitä yhdistetä vastauksiin.

Jyväskylän kaupunki on hankkinut asukaskyselyjen avulla tietoa katu-, viher- ja jätehuoltopalveluista jo yli 20 vuoden ajan, ja samantyyppinen kysely tehdään vuosittain noin 30 kaupungissa. Aiemmin kyselylomake lähettiin 1500 satunnaisesti valitulle jyväskyläläiselle, kun taas tämänvuotinen kysely toteutetaan viimevuotiseen tapaan verkkokyselynä. Lomakekyselyn ongelmana oli miesten ja nuorten aliedustus vastaajissa.

Viime kevään kokemusten perusteella verkkokysely innosti miehiä ja nuoria vastaamaan jonkin verran aiempaa innokkaammin, mutta edelleen naiset ovat kuitenkin selvästi miehiä innokkaampia vastaajia. Edellisen kyselyn palautteen perusteella kysymyksiä on jonkin verran selkeytetty ja kyselyyn on lisätty ulkovalaistuksen huoltoon ja energiansäästöön liittyviä kysymyksiä.


Lisätietoja: kehittämisinsinööri Hannu Niemi, p. 050 353 8166, hannu.niemi[at]jkl.fi

13.5.2016Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje