Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Nuorten taidetyöpajalla avoimet ovet 18.5.

Jyväskylän Nuorten taidetyöpajalla avoimet ovet 18.5.

Jyväskylän Nuorten taidetyöpaja juhlii 15-vuotista taivaltaan avoimilla ovilla keskiviikkona 18.5. klo 9-15. Kaikki toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi tutustumaan Matarankatu 6:ssa sijaitseviin tiloihin ja toimintaan. Päivän aikana on mahdollisuus myös osallistua musiikin, valokuvauksen ja kädentaitojen työpajoihin.

Nuorten taidetyöpaja tarjoaa työkokeilua, -toimintaa ja -ohjausta 17–29-vuotiaille jyväskyläläisille nuorille. Yhteisöllisellä työpajatoiminnalla sekä nuorten yksilöohjauksella vahvistetaan nuorta työelämän, opintoihin tai johonkin palveluun kiinnittymiseksi.

–Toiminta lähti käyntiin 15 vuotta sitten yhdestä 12 nuoren pajasta. Vuonna 2015 järjestettiin jo 35 pajaa, joissa oli mukana 300 nuorta. Yhteensä viime vuoden aikana pajoissa ja etsivän nuorisotyön asiakkaana oli 700 nuorta, kuvaa Jorma Nieminen Nuorten taidetyöpajan toiminnan kehittymistä nykyiseen muotoonsa.

Lisätietoja:
yksikön johtaja Jorma Nieminen, Nuorten taidetyöpaja, p. 014 266 3087

13.5.2016Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje