Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Hippos keskusteluttaa Yläkaupungin Yössä 21.5.

Jyväskylän Hippos keskusteluttaa Yläkaupungin Yössä 21.5.

Yläkaupungin Yössä järjestetään lauantaina 21.5. ”Suuri Hipposilta”, joka on kaikille avoin keskustelutapahtuma Hippoksen alueesta ja sen kehittämisestä. Tilaisuus pidetään klo 15–17 kaupunginkirjaston Minnansalissa (Vapaudenkatu 39–41, huom! muuttunut paikka). Hippos2020-hanke on yksi Jyväskylän kaupungin tärkeimmistä kaupunkikehitysalustoista. Alueelle on tavoitteena rakentaa monipuolinen ja kansainvälisesti vetovoimainen liikunnan ja hyvinvoinnin keskittymä.

”Suuressa Hipposillassa” kaupunkilaiset voivat ottaa kantaa Hippoksen kehittämissuunnitelmiin ja kertoa mielipiteensä ja visionsa alueen tulevaisuudesta. Toimittaja Janne Arolan vetämässä keskustelussa pureudutaan aiheeseen luovan ideoivasti. Tapahtumassa ovat mukana mm. kulttuuri- ja liikuntapalvelujen palvelujohtaja Ari Karimäki, Alvar Aalto -museon johtaja Tommi Lindh, visuaalisten taiteiden läänintaiteilija ja Kankaan taideasiantuntija Kirsi Pitkänen ja Jyväskylän Voimistelijat ’79 ry:n toiminnanjohtaja Kari Kasurinen.

Kaupungin verkkosivuilla on avoinna 14.5. saakka Hipposta koskeva kysely, joka löytyy osoitteesta http://jyvaskyla.fi/hippos. Kyselyn tulokset julkistetaan Hippos-illassa ja kyselyssä esiin nousseita aiheita otetaan mukaan kaikille avoimeen keskusteluun, jossa on mukana kaupungin luottamushenkilöitä, virkamiehiä ja kaupunkilaisia.

Lisätietoja: kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Mari Aholainen, p. 014 266 4040, mari.aholainen(at)jkl.fi

11.5.2016Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje