Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kesäpassi liikuttaa Jyväskylän kesässä

Kesäpassi liikuttaa Jyväskylän kesässä

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut tuo kesäkaudelle uuden tuotteen, kun Kesäpassin myynti aloitetaan maanantaina 16.5. Liikuntapaikkakohtaisia passeja myydään kaupungin uimahalleihin AaltoAlvariin ja Wellamoon sekä sisäliikuntalaitoksiin Monitoimitalolle ja Kuokkalan Graniittiin. Uimahalleissa passi sisältää kuntosalin käytön, ohjatun liikunnan ja uinnin, Monnarilla ja Graniitissa puolestaan kuntosalin käytön. Passi on voimassa 31.8. asti ja se oikeuttaa yhteen käyntikertaan vuorokaudessa.

Passin hinta ilman ranneke- ja korttimaksuja on AaltoAlvariin 75 euroa ja muille liikuntapaikoille 60 euroa. Liikuntajohtaja Pekka Sihvosen mukaan passin edullisuudella pyritään innostamaan vähän liikkuvia ihmisiä aktiivisemman elämäntavan pariin.

- Liikunnan kansanterveysnäkökulma on keskiössä kaikessa toiminnassamme. Toivomme, että edullinen Kesäpassi on sellainen tuote, johon tarttuvat nekin, joille liikunta ei vielä ole osa tavallista arkea. Kesäkausi on perinteisesti uimahallien ja sisäliikuntalaitosten osalta hiljaista aikaa, joten meillä on siellä paljon potentiaalia hyödynnettävänämme.

Passeja myydään 16.5. alkaen AaltoAlvarissa, Wellamossa, Monitoimitalolla ja Kuokkalan Graniitissa. Hae oma passisi ja pysy kesäkunnossa läpi suven!

Lisätiedot:

Liikuntajohtaja Pekka Sihvonen p. 014 2664247, pekka.sihvonen[at]jkl.fi

Liikuntasuunnittelija Henri Nyholm p. 014 2664308, henri.nyholm[at]jkl.fi

11.5.2016Henri Nyholm

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje