Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Pelitapahtuma PLAYHARD I valtaa Jyväskylän Veturitallit 19.5.2016

Pelitapahtuma PLAYHARD I valtaa Jyväskylän Veturitallit 19.5.2016

 Jyväskyläläiset nuoret järjestävät PLAYHARD I -pelitapahtuman Veturitalleilla torstaina 19.5.2016 klo 16:00 – 20:00. Tapahtuma on ilmainen ja avoin koko perheelle. Alle 13 –vuotiaiden toivotaan saapuvan paikalle vanhempien seurassa.

Päivän ohjelmistossa on tutustumista useisiin eri konsoleihin sekä vanhoihin että uusiin peleihin. Kokeiltavana on esimerkiksi PlayStation 4 ja PlayStation 3, Xbox One, Wii U ja Super Nintendo. Tapahtumassa voi pelata myös Pro Pilkki 2 -peliä, biljardia, pingistä, lautapelejä ja pöytäfutista.

Lisätietoja löytyy osoitteesta: http://veturitallit.jyvaskyla.fi/toiminta/gameonjkl

GameONjkl on pelikasvatushanke, jonka rahoittajana toimii Opetus- ja kulttuuriministeriö. Hankkeen päätoteuttajana toimii Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut. Vuoden 2016 aikana nuorten on mahdollista toteuttaa Jyväskylän alueen nuorisotiloissaa digitaaliseen pelaamiseen liittyviä tapahtumia, laneja, turnauksia, työpajoja ja muita koulutuksia. Toiminta on jatkoa vuonna 2015 alkaneelle hankkeelle.

Lisätietoja:
Miia Lyyra, projektityöntekijä
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
miia.lyyra[at]jkl.fi
p. 014 266 8686

10.5.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje