Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän liikuntapalvelujen Unelmien liikuntapäivä Huhtasuolla tiistaina 10.5.

Jyväskylän liikuntapalvelujen Unelmien liikuntapäivä Huhtasuolla tiistaina 10.5.

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut osallistuu Unelmien liikuntapäivään järjestämällä monipuolisen laji-kokeilupäivän Huhtasuolla 10.5. Päivä on osa valtakunnallista erilaisten liikuntamuotojen kokeilu- ja pop up-tapahtumaa. Unelmien liikuntapäivä järjestetään Suomessa tänä vuonna ensimmäistä kertaa, ja tapahtumia järjestetään päivän aikana yli tuhat eri puolilla Suomea. Päivän tavoitteena on liikuttaa yli miljoonaa suomalaista ja auttaa ihmisiä löytämään uusia liikkumisen tapoja ja muotoja.

Jyväskylän liikuntapalvelut järjestää oman Unelmien liikuntapäivänsä Huhtasuolla. Päivä alkaa kello 10.00 ja päättyy kello 19.00. Lajitarjonta sisältää muun muassa kuntopiirejä, frisbeegolfia, parkouria, sauvakävelyä, katutanssia, jalkapalloa, crossfitia sekä vesijumppaa. Tapahtuma on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista vesijumppaa lukuun ottamatta. Tule viettämään keväistä päivää Huhtasuolle ja osallistu mieleisiisi liikuntatuokioihin! Päivän ohjelma ja tapahtumapaikat luettavissa täältä.

9.5.2016Henri Nyholm

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje