Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Intiaa ja Kaakkois-Aasiaa läpi kolunnut kirjailija ja joogaopettaja Satu Rommi Jyväskylän pääkirjaston kirjailijavieraana 12.5.

Intiaa ja Kaakkois-Aasiaa läpi kolunnut kirjailija ja joogaopettaja Satu Rommi Jyväskylän pääkirjaston kirjailijavieraana 12.5.

Vapaa kirjailija ja astangajoogaopettaja Satu Rommi (s.1973) saapuu Jyväskylän pääkirjaston kirjailijavieraaksi torstaina 12.5. klo 18.00. Hän kirjoittaa matkoista ja matkustamisesta varsinkin Intiassa ja Kaakkois-Aasiassa – ja tietenkin joogasta. 20 vuotta ulkomailla asunutta ja viisi matkakirjaa julkaissutta naista voi hyvällä syyllä kutsua nykyajan nomadiksi.

Hyvä kahvi, riippumatto ja muutama tunti sähköä päivässä – sen enempää Satu Rommi ei vaadi, jotta reissu onnistuisi. Rommi on asunut osan vuodesta Intiassa opiskellen astangajoogaa ja käynyt maailmalla opettamassa itselleen rakasta joogalajia. Hänen teoksensa ’Moottoripyörällä Himalajalle’ valittiin matkailulehti Mondon Vuoden matkakirjaksi 2011.

Satu Rommin teokset:

• Kahvia ja guruja (Basam Books 2009)
• Moottoripyörällä Himalajalle (Basam Books 2011)
• Teetä ja temppeleitä (Basam Books 2013)
• Monsuunimantroja (Basam Books 2014)
• Aina matkalla (Basam Books 2015)

Kirjailijavierailu pidetään pääkirjaston Tietotorilla, 2. krs (Vapaudenk. 39–41). Tervetuloa!
Tilaisuudessa Rommia haastattelee kirjallisuudentutkija FM Kaisa Ahvenjärvi.

Lue Rommin haastattelu Keski-kirjastojen Keskiö-palstalta: https://www.keskikirjastot.fi
Satu Rommin Aina matkalla -blogi http://viisaselama.fi/author/satu/

Lisätietoja:
Marianna Tiensuu, kirjastovirkailija, Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto, p. 014 2664120, marianna.tiensuu(at)jkl.fi

4.5.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje