Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Könkkölän kesä käynnistyy 12.5. avoimilla ovilla

Jyväskylän Könkkölän kesä käynnistyy 12.5. avoimilla ovilla

Könkkölän kesä käynnistyy torstaina 12.5. klo 12-15 avointen ovien tilaisuudella. Tuolloin kaikki Könkkölän toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan luonto- ja eläinavusteiseen toimintaan eli Green Care -menetelmiin. Luvassa on toiminnallisia rasteja, kuvasuunnistusta Könkkölän ympäristössä, kesäisiä pelejä, yrtti-istutusta ja eläintoimintaa. Kahviosta voi ostaa pikkurahalla kahvia ja kahvileipää.

Avointen ovien tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua myös Könkkölän tulevan kesän toimintaan, jota suunnittelee ja toteuttaa nuorten aktiivinen työllistymis- ja yrittäjyysprojekti osana Kunnon työ2-hanketta. Nuoret ovat mukana suunnittelemassa Könkkölään sijoittuvaa Green Care –toimintakeskusta, johon kuuluu erilaisten tapahtumien järjestämisen lisäksi alueen kunnostus.

–Meillä on tulossa 26. toukokuuta leikkimielinen koiranäyttely, Match Show, jota nuoret ovat järjestäneet innolla. Lisäksi teemme yhteistyötä Keski-Suomen museon kanssa ja Könkkölässä sijaitsevan Kunnallistekniikan museon ovet aukeavat yleisölle 12.5., kertoo Könkkölän työvalmentaja Kaisa Peuha.

Seuraa Könkkölän Facebook-sivuja https://www.facebook.com/konkkolajkl ja blogia https://omanapuunjuurella.wordpress.com ja tule mukaan viihtymään.

Lisätietoja:
työvalmentaja Kaisa Peuha, Nuorten Taidetyöpaja, 014 266 3211

4.5.2016Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje