Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupunki tarjoaa haettavaksi pientalotontteja Mannisenmäen uudelta asuinalueelta

Jyväskylän kaupunki tarjoaa haettavaksi pientalotontteja Mannisenmäen uudelta asuinalueelta

Mannisenmäestä tulevat haettavaksi omakotialueen kaikki loput vapaana olevat pientalotontit, yhteensä 42 AO-tonttia sekä 3 AP-tonttia. Hakuaika tonteille on 9.–20.5.2016.

Tonteilla järjestetään maastoesittely sunnuntaina 8.5.2016 kello 12.30–14.00. Opastus tonteille on Mannisenrinteen ja Saarijärventien risteyksestä.

Tonttiesitteitä, hakulomakkeita ja lisätietoja saa Palvelupiste Hannikaisesta (Hannikaisenkatu 17, p. 014 266 0108) sekä osoitteesta www.jyvaskyla.fi/tontit/omakotitontit.

Vehreä ja metsäinen Mannisenmäki kohoaa korkea¬na Tuomiojärven ja Palokkajärven välissä. Alueelle rakentuu lähivuosina monipuolinen ja viihtyisä asuinalue, jossa pientaloalueen tiivis rakenne luo alueelle oman identiteetin.

Tulevaisuudessa lähes 2000 asukkaan alue on erinomaisten liikenneyhteyksien ja kevytväylien äärellä noin neljän kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta.

4.5.2016Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje