Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Hammashoitoajan voi nyt perua netissä

Hammashoitoajan voi nyt perua netissä

Suun terveydenhuollon sähköiset palvelut laajenevat Jyväskylässä. Oman ajanvarauksen voi nyt tarkistaa ja perua sähköisesti Hyviksessä. Lisäksi huoltajat voivat tarkistaa ja perua alle 12-vuotiaiden lastensa ajanvarauksia, jos huoltajatiedot on merkitty potilastietojärjestelmään. Palvelu nopeuttaa aikojen peruutuksia ja vapauttaa hoitoajat uudelleen käyttöön. Jymen, oikomishoidon, suukirurgian sekä osaksi kliinisen erikoishoidon ajanvaraukset eivät vielä näy Hyviksessä.

Myös ajan varaaminen ja siirtäminen laajenevat osittain sähköiseen palveluun. Alle 12-vuotiaiden vanhemmat voivat varata Hyviksen kautta lapselleen ajan suuhygienistin vastaanotolle kutsukirjeen saavuttua. Samoin kliinisestä erikoishoidosta kutsun saaneiden alle 12-vuotiaiden ja yli 18-vuotiaiden konsultaatioaikojen varaaminen, siirto ja peruminen onnistuvat sähköisesti, mikäli kutsukirjeessä on maininta asiasta.

Pikkulasten tarkastusajat varataan Hyviksen kautta kuten tähänkin asti. Ajan varaaminen on mahdollista kuukautta ennen lapsen syntymäkuukautta ja neljä kuukautta lapsen syntymäkuukauden jälkeen. Erillistä kutsua 1-, 3- ja 5-vuotistarkastukseen ei lähetetä.

17-vuotiaat kutsutaan tekstiviestillä tarkastukseen Jymeen, Palokan hammashoitolaan.

Syksyllä aloitetaan yhteistyö myös koulujen kanssa. Kutsu määräaikaisiin tarkastuksiin 1.- ja 3.-luokkalaisille lähetetään Wilman kautta. Ajan voi varata sähköisesti.

Sähköisiä palveluita laajentamalla pyritään parantamaan palveluita ja vähentämään ajanvarauksen ruuhkaa. Ajanvaraus palvelee edelleen arkisin kello 8-16. Kiireettömissä asioissa ajanvaraukseen kannattaa ottaa yhteyttä kello 12 jälkeen. Sähköinen palvelu on aina auki eli asiakas voi ottaa yhteyttä, koska hänelle parhaiten sopii. Sähköiseen palveluun pääsee osoitteessa www.hyvis.fi, ja ajan varaamiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Lisätiedot: osastonhoitaja Tarja Kankainen, Suun terveydenhuolto, p. 014 266 2266.

4.5.2016Tuija Tiitinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje