Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kuntalaisilta kysytään mielipidettä terveyskeskuksen aukiolosta ja valinnanvapaudesta

Kuntalaisilta kysytään mielipidettä terveyskeskuksen aukiolosta ja valinnanvapaudesta

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen (JYTE) palveluista järjestetään kuntalaisille kysely, joka on tarkoitettu avoterveydenhuollon lääkäreiden, sairaanhoitajien, hammashoidon ja kuntoutuksen asiakkaille.

Kyselyllä halutaan selvittää kuntalaisten näkemyksiä terveyskeskuksen aukioloajoista ja valinnanvapaudesta. Mielipiteet ovat tärkeitä palveluja kehitettäessä, ja tuloksia hyödynnetään palvelutarjonnan suunnittelussa.

Kyselyyn voi vastata nimettömänä sähköisesti netissä. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Kysely aukeaa linkistä https://www.webropolsurveys.com/S/A18C62B1DF631EEF.par.

Linkki löytyy myös JYTEN:n nettisivuilta www.jyvaskyla.fi/terveys.

Kyselyyn voi vastata, vaikka ei juuri nyt asioisi terveyskeskuksessa. Vastausaikaa on 9.-24.5.2016. Kysely sulkeutuu 24.5. kello 14.

Lisätiedot:

palvelupäällikkö Anu Mutka, avosairaanhoito, p. 014 26 63 210

palvelupäällikkö Mauri Paajanen, kuntoutus ja erikoisvastaanotot, p. 014 26 62 000

palvelupäällikkö Pirkko Paavola, suun terveydenhuolto, p. 014 26 62 268

6.5.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje