Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Yhteislauluja tanssilavatunnelmissa Jyväskylän kaupunginkirjaston Minnansalissa 6.5.

Yhteislauluja tanssilavatunnelmissa Jyväskylän kaupunginkirjaston Minnansalissa 6.5.

Kevätkauden viimeinen Laulusta voimaa -yhteislaulutilaisuus järjestetään Jyväskylän pääkirjaston Minnansalissa (Vapaudenkatu 39-41) perjantaina 6.5. klo 13. Laulujen teemana on tällä kertaa ”Muistojen lavalauantai”, joten luvassa on nostalgisia tunnelmia ja kesäisiä tanssilavafiiliksiä Jaana Elorannan johdolla. Noin puolitoista tuntia kestävään Laulusta voimaa -tilaisuuteen on vapaa ja esteetön pääsy ja järjestelyistä vastaa Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut.

Minnansalin sisätiloista siirrytään kesäkaudeksi laulamaan ulos viihtyisään puistomiljööseen, sillä Lounaispuistossa järjestetään yhteislaulutilaisuuksia pitkin kesää. Puistolaulujen vetäjänä toimii tänä kesänä Energia-yhtye ja ensimmäinen yhteislauluilta on 28.6. klo 18.

Kuvia tiedotuskäyttöön aiemmin järjestetyistä Laulusta voimaa -tilaisuuksista: http://bit.ly/1mZAWZZ

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
terho.valkonen(at)jkl.fi
p. 014 266 4045

http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/laulustavoimaa

29.4.2016Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje