Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Johanna Pekkilä vuoden keskisuomalainen sairaanhoitaja

Johanna Pekkilä valittu vuoden keskisuomalaiseksi sairaanhoitajaksi

Kehittäjäsairaanhoitaja Johanna Pekkilä on valittu vuoden 2016 keskisuomalaiseksi sairaanhoitajaksi. Hän työskentelee Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksessa (JYTE). Vuoden keskisuomalainen sairaanhoitaja valittiin nyt ensimmäistä kertaa, ja valinnan teki Keski-Suomen sairaanhoitajat ry:n hallitus.

- Me kaikki esimiehet saamme olla Johannasta kiitollisia ja ylpeitä erityisesti nyt, mutta myös joka päivä. On ollut suuri ilo katsoa hänen työskentelyään yhteisen hyvän eteen, sanoo avosairaanhoidon palvelupäällikkö Anu Mutka.

Valintaperusteiden mukaan Johanna Pekkilä on kehittäjäsairaanhoitajan roolissa toiminut muun muassa Huhtasuo haltuun (HuHa) -hankkeen projektisihteerinä. Hän vei hankkeen ansiokkaasti loppuun asti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Hanke on saanut valtakunnallista ja kansainvälistä näkyvyyttä. Pekkilä on toiminut myös RAMPE-hankkeen avaintyöntekijänä ja on aktiivisesti mukana ODA-hankkeen pilottiryhmässä.

Pekkilä on verkostoitunut määrätietoisesti ja innokkaasti valtakunnallisesti sekä moniammatillisesti. Hän on lisäksi tuonut parhaita käytäntöjä ja näkökulmia kehittämistyöhön.

Pekkilä on myös aktiivisesti mukana perusterveydenhuollon asiantuntijan roolissa Uusi Sairaala -hankkeen suunnitteluprojektissa.

Johanna Pekkilä toimii vetovastuussa yhdessä kehittäjälääkärin kanssa JYTE:n omassa laatutyöryhmässä koordinoimalla, kannustamalla ja innostamalla ihmisiä jatkuvaan kehittämistyöhön. Suuri osa hänen työstään suuntautuu henkilöstön osaamisen varmistamiseen.

Sairaanhoitajana Johanna Pekkilä on positiivinen, helposti lähestyttävä, aina auttava, tunnollinen ja vastuullinen. Hän yhdistää hoitotyötä ja luo yhteistyötä eri terveysasemilla.

Lisätietoja:

kehittäjäsairaanhoitaja Johanna Pekkilä, Jyväskylän kaupungin avosairaanhoito, p. 014 266 3205

palvelupäällikkö Anu Mutka, Jyväskylän kaupungin avosairaanhoito, p. 014 266 3210

28.4.2016Tuija Tiitinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje