Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vappufestivaali valtaa Jyväskylän teatteritalon vappuaattona

Vappufestivaali valtaa teatteritalon vappuaattona

Jyväskylän kaupunginteatteri avaa ovensa vappuaattona 30.4. klo 11 alkaen ja tarjoaa monipuolisen vappukattauksen kaikelle kansalle. Aloitamme lasten Wapputapahtumalla klo 11, jonka jälkeen klo 14 alkaen pääset penkomaan Wappukirpparilla teatterin puvuston ja tarpeiston poistoaarteita. Päivä huipentuu klo 19 alkaviin Wanhan ajan Wappuiltamiin ja Wapputansseihin. Kaikki tapahtumat ovat lämpiössä.
Suuri Lasten Wapputapahtuma avaa hauskanpidon klo 11

Kirmaa koko perheen voimiin aloittamaan mahtava vappu Suureen Lasten Wapputapahtumaan teatterin yleisölämpiöön! Satuteltassa kuulet uusia ja vanhoja satuja ja tarinoita, askartelunurkkauksessa valmistat oman vappuhatun. Pääset myös valomiekkailemaan ja voit saada kivan kasvomaalauksen. Saattaapa joku ennustaa tulevaisuutesi korteista, kristallipallosta tai vaikka kädestäsi! Eikä tässä vielä kaikki, paikalla on myös Onni Orava, Pelle-Akusti kepposineen ja saapuupa myös Aaronmeiden vappukeikalle. Viiden euron liput myy teatterin lippumyymälä.

Suuri Teatterin Wappukirppari avataan klo 14

Tervetuloa penkomaan teatterin puvuston ja tarpeiston poistoaarteita. Varaa mukaan käteistä ostojasi varten (huom! EI korttimaksumahdollisuutta) ja ole ajoissa paikalla. Parhaat tuotteet myydään vilkkaasti!

Illalla käynnistyy Vanhan ajan Wappuiltamat ja Wapputanssit klo 19

Vappuaaton ilta sujuu hilpeillen teatterin yleisölämpiössä. Ensin nautiskellaan vanhan ajan iltama-tunnelmasta ja loppuilta tanssahdellaan Lasse Hirven johtaman livebändin ja teatterin huikeiden solistien tahdissa. Wappuiltamissa hymy on herkässä, kun ohjelmassa on esimerkiksi perinteisiä ja vähemmän perinteisiä wappupuheita, mieswoimisteluesityksiä, runonlausuntaa ja yhteislaulua. Niin, ja pääset nauttimaan myös Elämänmenosta tuttujen Huulipunatyttöjen ja Ekmans-orkesterin taituroinnoista! Teatterin oman väen lisäksi iltamissa ilostuttavat myös Naiskuoro Harput. Loppuillasta Wapputansseissa työnnellään pöydät syrjään ja pyörähdellään parin setin verran perinteisiä paritansseja. Kapellimestari Hirven bändi soittaa ja teatterin väki hoitelee solistiset tehtävät. Tauoilla ja miksei myös tanssin lomassa voit virkistäytyä Sodexon baarissa ja sään salliessa vaikka terassilla. Illan meininki passaa koko perheelle! Liput 20 €.

Vuoden tetteriteko –tunnustuksen saaja julkistetaan Wappuiltamien yhteydessä

Yleisö on äänestänyt Jyväskylän kaupunginteatterin teatteriteko –tunnustuksen saajasta ja voittaja julkistetaan wappuiltamien yhteydessä.

lisätietoja
teatterinjohtaja Hilkka Hyttinen, p. 050 311 8705
markkinointipäällikkö Jouni Huhtaniemi, p. 014 266 4183, 040 556 9810
tiedottaja Sirkka Helke, p 014 266 4174, 0503407293
http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/naytelmat/ohjelmisto/suuriwappufestivaali27.4.2016Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje