Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kehä Vihreän teemakävelyt starttaavat

Kehä Vihreän teemakävelyt starttaavat

Jyväskylän kaupunki järjestää kevään ja kesän kuluessa kuusi teemakävelyä Kehä Vihreällä. Kehä Vihreä on Jyväskylän keskuspuisto eli kaupungin keskustaa kiertävä viheraluekokonaisuus. Teemakävelyillä tutustutaan alueeseen eri teemojen kautta, ja samalla kerrotaan, mistä Kehä Vihreän kehittämisessä on kysymys. Ideoitakin toivon mukaan kertyy suunnittelijoiden eväiksi.

Ensimmäinen kävelykierros järjestetään torstaina 28.4.2016 kello 18 alkaen. Lähtöpaikka on Harjun Vesilinna. Kävelyllä kierretään Mäki-Matin, Seminaarinmäen, Mattilanniemen ja sataman kautta Lutakkoon. Matkaa kertyy vajaat viisi kilometriä parin tunnin kävelyn aikana.

Muut kävelyt järjestetään keskiviikkoisin 18.5., 15.6., 29.6., 10.8. ja 31.8. Teemoina kävelyillä on muun muassa villiyrtit, luonto ja arkkitehtuuri. Kaksi ensimmäistä kävelyä (28.4. ja 18.5.) ovat teemaltaan yleisesittelyjä, joilla saa käsityksen Kehä Vihreän kokonaisuudesta.

Lisätietoja:
- maisema-arkkitehti Mervi Vallinkoski, puh. 014 266 5060, mervi.vallinkoski[at]jkl.fi
- http://www.jyvaskyla.fi/kaavoitus/kehavihrea

25.4.2016Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje