Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tangokuningas Tommi Soidinmäki tuo virkistystä vanhuspalvelujen asiakkaille Keljossa 27.4.2016

Tangokuningas Tommi Soidinmäki tuo virkistystä vanhuspalvelujen asiakkaille Keljossa 27.4.2016

Musiikin iloa on tarjolla pitkäaikaishoidon ja muistipäiväkeskuksen ikääntyneille asiakkaille Jyväskylässä Keljonkadun palvelukeskuksessa ennen vappua. Vuoden 2004 tangokuningas ja laulaja Tommi Soidinmäki saapuu esiintymään Keljoon keskiviikkona 27.4.2016. Säestäjänä konsertissa toimii Niko Saloheimo. Tapahtumaan osallistuu joukko vapaaehtoistoimijoita, jotka avustavat asiakkaita konserttiin pitkäaikaishoidon osastoilta.

Musiikilla hyvää oloa ja mielen virkeyttä

Erilaiset kulttuuritapahtumat ovat jalkautuneet hienosti vanhusten hoitoon Jyväskylässä ja ne ovat osoittaneet vaikuttavuutensa myös kaikkein hauraimpien asiakkaiden hyvinvoinnissa.
-Vanhusten mieliala kohenee ja yksinäisyyttä torjutaan tehokkaasti. Vanhuspalveluissa järjestettävillä tapahtumilla suodaan mahdollisuus nauttia kulttuurista toimintakyvystä riippumatta, sanoo ohjaaja Helena Hjelt.

-Vanhukset ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Olen saanut kasvaa lähellä isovanhempiani ja
vieläkin käyn tervehtimässä kohta 95 vuotta täyttävää Aili-mummuani, joka seuraa uraani ja aina kannustaa minua eteenpäin. Musiikki auttaa jaksamaan ja sen avulla voimme myös muistella menneitä. Minulle on kunnia esiintyä Keljossa ikääntyneille, jotka eivät enää omin voimin pääse kulttuuripalvelujen pariin, kertoo Tommi Soidinmäki.


Tommi Soidinmäki saapuu esiintymään Keljonkadun palvelukeskuksen A-talon ruokasaliin, os. Keljonkatu 26 A, keskiviikkona 27.4.2016 klo 12.45. Median edustajat ovat tervetulleita seuramaan konserttia.


Lisätietoa: ohjaaja Helena Hjelt, vanhuspalvelujen viriketoiminta, p. 014 266 38 32

25.4.2016Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje