Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Uusi Linkkiuutiset kolahtaa postilaatikkoon Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa

Uusi Linkkiuutiset kolahtaa postilaatikkoon Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkkiuutiset-lehti on ilmestynyt. Linkkiuutissa on asiaa muun muassa joukkoliikenteen asiakasraadin toiminnasta, paikallisliikenteen kehittämisestä, Waltti-lipun käytön laajenemisesta Laukaan seutuliikennelinjalle 41 sekä hyödynnettävistä Waltti-lippuetuuksista.

Linkkiuutiset ilmestyi ensimmäisen kerran keväällä 2015 ja se jaetaan kaikkiaan noin 91 000 talouteen Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa. Jyväskyläläisille Linkkiuutiset jaetaan kaupungin tiedotuslehden eli Jyväskylä-lehden väliin sijoittuvana liitteenä. Laukaassa ja Muuramessa lehti jaetaan erillisenä ja jakelusta vastaavat Posti ja Jyväskylän Jakelut Oy.

Linkkiuutiset on julkinen tiedote, joka jaetaan myös niihin postiluukkuihin ja -laatikoihin, joissa on ei-mainoksia -kyltti. Jakelua koskeviin kysymyksiin vastaa Jyväskylän Jakelut Oy, www.jyvaskylanjakelut.fi/jakelupalaute tai p. 045 230 3015.

Linkkiuutisten sisältöihin voi tutustua myös netissä osoitteessa http://linkki.jyvaskyla.fi/download/82214_Linkkiuutiset_2016_web.pdf tai noutaa painoversion luettavaksi paikallisliikenteen Linkki-palvelupisteestä (Asemakatu 7).


Lisätiedot: markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Kristiina Pentikäinen, p. 014 266 5130, kristiina.pentikainen[at]jkl.fi

20.4.2016Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje