Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Lukuviikolla 18.–24.4. Jyväskylän kaupunginkirjasto järjestää satukahvilan, kirjavinkkausta ja pop-up-kirjaston

Lukuviikolla 18.–24.4. Jyväskylän kaupunginkirjasto järjestää satukahvilan, kirjavinkkausta ja pop-up-kirjaston

Tikkakosken lähikirjastossa on vilinää ja vilskettä Lukuviikolla

Jos etsit uusia kirjatuttavuuksia, tule kuuntelemaan kulttuuriluotsien Maritan ja Helin kirjavinkkausta maanantaina 18.4. klo 14.00 Tikkakosken lähikirjastoon. Marita ja Heli kertovat vahvoista lukuelämyksistään. Suurin osa vinkattavista kirjoista on 2010-luvun kotimaista tuotantoa.

Tiistaina 19.4. klo 9.30 lapsille ja vanhemmille vinkataan kuvakirjoja perhekerho Turinatuvassa (Tikkakosken kirkko, Kirkkokatu 18).

Keskiviikkona 20.4. klo 9.00–10.00 nuorisotila NuoTikassa järjestetään satukahvila, jossa lapset saavat kuunnella satuja kirjastonhoitajan lukemana. Satujen lisäksi tarjolla on myös mehua. Aikuiset saavat istahtaa toviksi hengähtämään kahvi- tai teekupposen ääreen. Tarjolla on myös rupatteluseuraa! NuoTikka sijaitsee osoitteessa Kirkkokatu 3. Käynti nuorisotilaan alapihan kautta.

Pääkirjaston lastenosaston pop-up-kirjasto kaupunginteatterissa 20.4. – kirjastokortit Hillaan ja Liisiin mukaan!

Keskiviikkona 20.4. klo 16.30–19.00 pääkirjaston lastenosasto pystyttää pop-up-kirjaston Jyväskylän kaupunginteatterin lämpiöön. Teatterissa esitetään tuolloin Jyväskylän Sinfonian koko perheen musiikkisatu, Hilla ja Liisi. Sujauta kirjastokortti taskuusi, niin voit lainata iltalukemista kotiin vietäväksi.

Lukuviikon järjestää lukemisen asiantuntijajärjestö Lukukeskus. Lukuviikko 2016 kokoaa yhteen lukemisen monet muodot. Lukuviikon tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria lukemaan nimenomaan pitkiä tekstejä.

Lisätietoja:
Jenni Vuorela, vastaava kirjastonhoitaja, Tikkakosken lähikirjasto, jenni.vuorela(at)jkl.fi
Pop-up-kirjasto: Hanna-Leena Majuri-Jantunen, erikoiskirjastonhoitaja, Jyväskylän pääkirjasto, hanna-leena.majuri-jantunen(at)jkl.fi

15.4.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje